Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за задна чистачка на SW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Привет колеги. Имам един леко глупав въпрос. Задната чистачка на моята 156-ца също не работи и четох за това какво трябва да се направи, но не мога да сваля кората на багажника. Развих винтовете и видях и в книжката, че се държи на някакви пластмасови щипки ли са не знам. Та моля за съдействие. Знам, че е леко глупав въпрос, но....
    sigpic156 2,4 JTD SportWagon

Comment

Мдаа и при мен ги имаше тия щипки преди да ги строша, с тях и без тях не виждам разлика или скърцане. Мойта мърша днеска след измиване реши че ще си пуска сама задната чистачка, изкормих моторчето, отворих му платката, никакви видими следи от нещо, почистих с ВД-40, затворих и вече всичко беше ок, докато не натиснах стоповете след което отново тръгна сама. Общо взето интересно се получава, утре ще го гледам вече на светло че се стъмни и ме изнерви. Другото което наблюдавам е че предните чистачки се движат много мудно, което не е нормално, скоро и с тях ще се занимавам явно.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Nightfreak Покажи съобщение
        Привет колеги. Имам един леко глупав въпрос. Задната чистачка на моята 156-ца също не работи и четох за това какво трябва да се направи, но не мога да сваля кората на багажника. Развих винтовете и видях и в книжката, че се държи на някакви пластмасови щипки ли са не знам. Та моля за съдействие. Знам, че е леко глупав въпрос, но....
        пъхаш една отвертка колкото да може да бръкнеш с ръка и дърпаш рязко-първите две щипки са тегавите.аз от 7 успяш да счупя само една . Ако счупиш кората-мажеш със секундно лепило , отзад лепиш някф текстилно парче и сичко е 6
        Аlfa 147 2.0 TS

Comment

А как се решава проблема с луфт на рамото?
          От този луфт осуква цялото рамо и яко дере джама!
          Mercedes S320 W220
          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Working...
          X